Viacúrovňové schvaľovanieDeaktivácia

Deaktivácia

  1. Prejdite do Správy modulov - Moduly pre firmy.

  2. Kliknite na tlačidlo Spravovať vo vybranom module.

  3. V záložke Pripojené kliknite na Odpojiť všetky pre deaktiváciu modulu pre všetky firmy a všetkých používateľov - alebo vpíšte názov firmy/firiem, zakliknite ich. Kliknutím na názov firmy automaticky vyberiete všetkých jej používateľov, alebo zakliknite konkrétnych používateľov v danej firme. Kliknite na tlačidlo Odpojiť vybrané.