Správa používateľovPridanie a odobranie povolení používateľov

Pridanie a odobranie povolení používateľov

Po akceptovaní pozvánky sa používateľ zobrazí v zozname používateľov. Kliknutím na ikonu ceruzky môžete upraviť jeho údaje, priradiť mu projekt a upraviť povolenia.

  1. Prístup k banke - s povoleným prístupom sa používateľovi zobrazí sekcia Banka.

  2. Povolenie účtovných nastavení - Stredisko, Zákazka, Činnosť - v detaile dokladu sa zobrazia príslušné polia, ktoré je možné upravovať.

  3. Povolenie účtovných nastavení - Typ platby

  4. Povolenie účtovných nastavení - Ostatné - v detaile dokladu sa zobrazia polia Typ platby, Účtovná položka, Číselný rad/pokladňa a ďalšie v závislosti od typu účtovného softvéru.

  5. Povolenie spracovania v sekcii Nespracované doklady - bez aktivácie používateľ nemôže presunúť doklad z Nespracovaných dokladov do Bločkov / Prijatých a Vystavených faktúr / Iných dokladov (tlačidlo Vytvoriť nie je k dispozícii).

  6. Povolenie vystavovať faktúry - v sekcii Vystavené faktúry sa zobrazí tlačidlo + Vystaviť.

  7. Povolenie na exportovanie do účtovníctva - môžete používateľom povoliť alebo zamedziť export dokladov do účtovného programu.

  8. Povolenie spravovať partnerov - ak umožníte používateľovi vytváranie faktúr, môžete mu zamedziť správu partnerov - bude mať prístup len k už vytvorenému zoznamu partnerov.

  9. Úprava organizácie - môžete používateľovi povoliť upravovať nastavenia firmy.

  10. Zamykanie dokladov - môžete používateľom povoliť alebo zamedziť zamykanie dokladov. Zamknuté doklady sa dajú len prezerať, nie upravovať.

  11. Prístup k Prehľadu - s povoleným prístupom sa používateľovi zobrazí sekcia Prehľad.