Deaktivácia
-
Prejdite do Správy modulov - Moduly pre firmy.
-
Kliknite na tlačidlo Spravovať vo vybranom module.

-
V záložke Pripojené kliknite na Odpojiť všetky pre deaktiváciu modulu pre všetky firmy - alebo vpíšte názov firmy/firiem, zakliknite ich a kliknite na tlačidlo Odpojiť vybrané.

Was this page helpful?